Směs ITALSKÉ ESPRESSO
Popis
Oslavte sílu a chuť Italského espressa
Naši směs vyrábíme v pražírně dle přesných receptur, které jsou rodinným tajemstvím. Do směsi mícháme tři výběrové kávy arabica z Jižní a Střední Ameriky. Ve vašem šálku tak získáte komplexní vyváženost mezi chutěmi čokolády a kávoviny.
Kvalitní kávou robusta z Indie, která tvoří 30% směsi, dodáváme této směsi sílu, bohatou hutnou pěnu a také hořkost, kterou někteří z Vás tolik milují.
"Doporučujeme převážně pro automatické kávovary. Potěší Vás intenzivní vůně vyrobeného espressa."
Připravujete si espresSo v automatu?
Asi před 120 lety bylo v Itálii objeveno espresso. Vynálezce, pan Luigi Bezzera, vyráběl espresso ve stroji, který zdaleka nepřipomínal dnešní moderní automatické stroje. Máte-li doma automatický kávovar, využijte jeho přednosti na maximum!
Náš tip: Nastavte si sami hrubost mletí kávy.
Otočili jste někdy kolečkem, které naleznete v místech kde se sypou zrnka kávy? Pokud ne, vyzkoušejte to! Uvařte si jedno espresso na nejvyšším stupni a hned na to druhé, kdy naopak kolečko nastavíte na nejnižší hodnotu mletí. Postupným upravováním docílíte ideální chuti Vaši kávy.
Směs čerstvé kávy vám dodáme čerstvou
Abychom zajistili čerstvost naší pražené kávy, balíme ji do obalů se zpětným ventilem, kterým ze sáčků unikají nežádoucí plyny. Navíc nepropouští do sáčku žádný vzduch. Díky tomu káva nezvětrává a k Vám se dostane vždy čerstvá.
"Sáček můžete opětovně otevírat a zavírat."